Gruppträning

All gruppträning inomhus sker på Mitt i stan gymmet ”Powerzone fitnessclub”. Smågruppsträning med max 12 deltagare vilket gör att du får mera individuell handledning.

Dessutom utomhusträning Wellness Bootcamp

Boka din plats här

 

Mammaträningskurs 10ggr 100€, 6ggr 65€

Drop In Avgift 12€/timme om kursen inte fullbokad. Kontant betalning. Även möjlighet till faktura enligt överenskommelse.

Vi tar även emot TYKY sedlar

Rörlighetsträning + foamrolling 60min

för dig som vill ta ett steg mot en mera avslappnad, rörlig och flexibel kropp. Vi lär oss olika rullningstekniker för att minska på smärtor i kroppen, förebygga skador, minska på spänningar i kroppen vilket är viktigt för att få bättre resultat av din träning. Rullar finns på plats men liggunderlag får gärna medtas.

Foamrolling 30min

för dig som vill få en snabbare återhämtning efter träning. Till detta pass bör du komma färdigt varm i kroppen, gärna direkt efter styrketräning eller promenad.

Mammaträning

passar både för nyblivna mammor men också för dig som det redan gått längre tid för efter förlossning men som fortfarande har svårt att få kontakt med kroppens centrum. Vi fokuserar på att stärka den djupa bålmuskulaturen, bäckenbotten och sätesmuskulaturen. Gruppen riktar sig till alla som vill få kontakt med den djupa muskulaturen och få en starkare bål. Man kan delta i kursen efter efterkontrollen. Spädbarn får vara med under passet men vi tränar inte med barnen.