Vill du inte gå till gymmet, gillar du kombinationen motion och frisk luft, vill du träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är Wellness Boot Camp definitivt något för dig! Boka din plats här

mammabc

Avgift 10€/pass. Betalas med Mobile Pay appen till 050 46 31 922 eller kontant betalning. Även möjlighet till faktura enligt överenskommelse.

Finns även möjlighet att köpa 10 ggr:s kort á 90€
som även kan användas till andra gruppträningar i Wellness Fysios regi.

Vad är Wellness Boot Camp?

Wellness BootCamp står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet utomhus för bl.a. nyblivna mammor och andra intresserade av träning ute i friska luften! Träningen anpassas enligt deltagarnas specialbehov och tyngre och svårare övningar ges åt de som inte har några begränsningar. Har du t.ex. ryggbesvär och inte kan delta i vanliga motionsgrupper kan detta vara gruppen för dig!

Ett pass är 55 min långt.

Ta med liggunderlag, vattenflaska samt kläder enligt väder! Gärna vattentäta handskar.

Info för nyblivna mammor:

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler.
Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven men vänta tills du genomgått efterkontrollen.

» Du får handledning av tränare som är utbildad inom området.
» Barnet är med (om du så önskar) och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt. (vi använder inte barnen som träningsredskap!)
» Du är ute och får frisk luft!
» Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt ett naturligt stöd.
» Inga dyra anskaffningar – vi använder omgivningens redskap, barnvagn och egen kroppsvikt