Vill du inte gå till gymmet, gillar du kombinationen motion och frisk luft, vill du träffa nya kompisar och vill komma i form efter din graviditet? Då är Wellness Boot Camp definitivt något för dig! Boka din plats här

mammabc

Avgift 12€/pass eller kursavgift vilket varierar enligt antal inplanerade pass. Kontant betalning, Tyky sedlar, Smartum-pay, Eazybreak, Edenred, e-passi betalning eller faktura enligt överenskommelse.

Vad är Wellness Boot Camp?

Wellness BootCamp står för anpassad, säker och framförallt resultatinriktad aktivitet utomhus för bl.a. nyblivna mammor och andra intresserade av träning ute i friska luften! Träningen anpassas enligt deltagarnas specialbehov och tyngre och svårare övningar ges åt de som inte har några begränsningar. Har du t.ex. ryggbesvär och inte kan delta i vanliga motionsgrupper kan detta vara gruppen för dig!

Ett pass är 55 min långt.

Ta med liggunderlag, vattenflaska samt kläder enligt väder! Gärna vattentäta handskar.

Info för nyblivna mammor:

Rekommenderas att man först deltar i lättare mammaträningen inomhus för att återfå kontakten till bäckenbotten och de djupa magmusklerna. Känner man att man har grunderna under kontroll kan man bra delta i utomhusträningen.

Alla kan vara med oavsett om du fött med kejsarsnitt, har bäckenproblem, foglossning, ont i ryggen, och som alla mammor – försvagade och uttöjda magmuskler.
Din kropp har genomgått fysiska förändringar under graviditet och förlossning och nu är det dags att hjälpa den på traven men vänta tills du genomgått efterkontrollen.

» Du får handledning av tränare som är utbildad inom området.
» Barnet är med (om du så önskar) och du behöver inte tänka på att skaffa barnvakt. (vi använder inte barnen som träningsredskap!)
» Du är ute och får frisk luft!
» Du träffar andra mammor som befinner sig i samma situation som du och får på så sätt ett naturligt stöd.
» Inga dyra anskaffningar – vi använder omgivningens redskap, barnvagn och egen kroppsvikt